• Coaching / Ledersparring

  Coaching tilbydes til private og virksomheder:

  Til private:

  1:1 karrierecoaching: Fokus er på emner relateret til dit arbejdsliv. Keder du dig i dit job? Føler du dig stresset? Drømmer du om at skifte branche? Har du brug for sparring inden en jobsamtale.
  Karrierecoaching tilbydes både som enkeltstående sessioner og forløb.

  1:1 personligt coachingforløb: Her ser vi på, hvilke motiver, følelser og tanker der ligger bag dine udfordringer. Det kan være dine private relationer, der driller, forholdet til dine kolleger eller du står måske overfor at skulle træffe en vigtig beslutning i dit liv.

  Du committer dig til et forløb på enten 6 eller 10 sessioner og til at arbejde med opgaver imellem sessionerne.

  Til virksomheder:

  1:1 personligt ledersparringsforløb: Her får du sparring omkring dine udfordringer i rollen som leder. Det kan være du har brug for at blive bedre til at håndtere konflikter blandt dine medarbejdere, stå stærkere i din kommunikation, ikke kan få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen. Forløbet er på 6 eller 10 sessioner.

  1:1 personligt coachingforløb for medarbejdere: Som leder har du mulighed for at udvikle dine medarbejderes trivsel med et personligt coachingforløb. Her giver du medarbejderne mulighed for at blive bedre til at lede sig selv, kommunikere klart og tydeligt, udvikle deres samarbejdsevner og støtte dem i deres personlige udvikling. Også her kan du vælge 6 eller 10 sessioner.

  Alle coachingsessioner varer 1½ time og afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

 • Workshops / Kurser

  Workshops og kurser til virksomheder, foreninger, NGOer og andre organisationer:

  Mine kurser og workshops er målrettet jer, som ønsker at sætte temaer som konflikthåndtering, karriere, personligt lederskab, trivsel og mening i arbejdslivet, personlig udvikling, samarbejde, kommunikation og Enneagrammet på dagsordenen.

  Jeg afholder teaser-workshops på 3 timer, som giver et hurtigt skud inspiration. Skal man i dybden og sætte gang i egentlige forandringsprocesser fungerer det helt klart bedst med hele kursusdage af 1-4 dages varighed.

  Mine workshops har streg under WORK. Der indgår altid reflektionsøvelser, praktisk træning og aktiv involvering af deltagerne.

  Jeg afholder workshops både for mindre grupper på 8-12 personer samt større grupper med op til 50-60 deltagere.

  Her er et uddrag af titlerne på mine workshops:

  Sig det nu! -fortæl andre hvad du har brug for.

  Enneagrammet og konflikthåndtering

  Styrk dit personlige lederskab

  Spil hinanden gode med Enneagrammet

  Brug hverdagens konflikter til at udvikle jeres relation

  Styrk teamets samarbejde og kommunikation

  Karriereplanlægning og employability

  Din personlighed tæller -også til jobsamtalen

  Networking for introverte

 • Konfliktmægling / Mediation

  Mæglingsmøde / mediation for private og virksomheder:

  En mediation er en rammesat og styret dialog, som bidrager til at skabe en genoprettende dialog mellem jer.

  Som konfliktmægler /mediator har jeg tavshedspligt og er fuldstændig upartisk.

  En mediation kan gennemføres som et mæglingsforløb for par. Par kan være alle slags par, f.eks. kærester, kolleger, chef-medarbejder, forældre, barn-forældre, søskende, samarbejdspartnere eller venner.

  Her committer I jer til i et forløb på 3 eller 6 sessioner at arbejde med at styrke og udvikle jeres relation og arbejde med jeres udfordringer imellem sessionerne

  En mediation kan også gennemføres som et enkeltstående mæglingsmøde mellem 2 eller flere uenige parter, hvor der er behov for en neutral mægler til at finde gode og konkrete løsninger, som virker for alle parter.

  Mæglingen kan her bidrage med at få konkrete aftaler i hus eller finde nogle spilleregler for det kommende samarbejde

  Mange har glæde af at afsætte en hel dag til at arbejde med konflikten og gerne et sted væk fra de vante omgivelser.

  Mæglingsmøder /mediation afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station eller i naturskønne omgivelser i sommerhus i Nordsjælland.