• Coaching & karrieresparring

  Til private:

  1:1 Intensivt coachingforløb: For dig som oplever en personlig eller arbejdsmæssig krise. Du har brug for at genfinde dig selv, dine værdier, kompetencer, retningen i livet og meningen med det hele.

  Det er også for dig, som lige nu oplever en krise i dit parforhold eller står overfor at skulle træffe en svær og vigtig beslutning i dit liv.

  Du committer dig til et forløb på enten 3, 6 eller 10 sessioner og til at arbejde med opgaver imellem sessionerne.

  1:1 karrieresparring: For dig som her og nu har brug for hjælp til at håndtere en opsigelse eller et jobskifte. Forberedelse til en jobsamtale eller en vigtig samtale med kollega, medarbejder eller leder. Eller noget helt andet som relaterer sig til din karriere.

  Karrieresparring tilbydes både som enkeltstående sessioner eller forløb og kan afholdes online på Zoom, pr. telefon eller som personlige møder.

  Alle coachingsessioner varer 1½ time. De personlige møder afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

 • Ledersparring

  Til virksomheder:

  1:1 personligt og intensivt ledersparringsforløb: For dig som måske er helt ny i lederrollen eller dig som har ramt muren som leder. Du har brug for at styrke dit personlige lederskab og få mere overskud i rollen som leder.

  Forløbet giver dig styrket handlekraft og øget bevidsthed inden for:

  Samspil med resten af forretningen og ledergruppen

  Tydelig og empatisk kommunikation

  Håndtering af ”den svære samtale”

  Krisestyring i forbindelse med uenigheder og konflikter

  Konstruktiv og lærerig feedback

  Øget bevidsthed om hvordan din adfærd, tanker og følelser påvirker andre

  Tage vare på dig selv og forbygge stress

  Forløbet er på 6 eller 10 sessioner.

  Alle sessioner varer 1½ time og afholdes i udgangspunktet hos dig i din virksomhed. Alternativt mødes vi i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

 • Mediation

  Til private og virksomheder:

  Mediation er relevant for jer, som er har en relation, som gerne skal bestå i fremtiden. Det gælder parhold, kolleger eller familierelationer.

  En mediation kan gennemføres som et mæglingsforløb, hvor I i et forløb på 3 eller 6 sessioner arbejder med at styrke og udvikle jeres relation og kommunikation.

  En mediation kan også gennemføres som et enkeltstående mæglingsmøde mellem 2 eller flere uenige parter, hvor der er behov for en neutral mægler til at finde gode og konkrete løsninger, som virker for alle parter.

  Mæglingen kan her bidrage med at få konkrete aftaler i hus eller finde nogle spilleregler for det kommende samarbejde

  Mange har glæde af at afsætte en ½ eller hel dag til at arbejde med konflikten og gerne et sted væk fra de vante omgivelser.

  Mæglingsmøder /mediation afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station eller i naturskønne omgivelser i sommerhus i Nordsjælland.

Transparens er vigtig!

Undersøg om jeg er den rette coach for dig