• Coaching & karrieresparring

  Til private:

  1:1 Intensivt coachingforløb: Forløbet klæder dig på til at blive bevidst om dine værdier, dine kernekompetencer, din retning i livet og meningen med det hele.

  Du kan også bruge forløbet til at få styr på noget i dine relationer eller du står måske overfor at skulle træffe en vigtig beslutning i dit liv.

  Du committer dig til et forløb på enten 6 eller 10 sessioner og til at arbejde med opgaver imellem sessionerne.

  1:1 karrieresparring: Fokus er på emner relateret til dit arbejdsliv. Keder du dig i dit job? Føler du dig stresset? Drømmer du om at skifte branche? Har du brug for sparring inden en jobsamtale.

  Karrierecoaching tilbydes både som enkeltstående sessioner og forløb.

  Alle coachingsessioner varer 1½ time og afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

 • Ledersparringsforløb

  Til virksomheder:

  1:1 personligt og intensivt ledersparringsforløb: Til dig som ønsker at styrke dit personlige lederskab og få mere overskud i din rolle som leder.

  Måske har du brug for at blive bedre til at håndtere konflikter blandt dine medarbejdere, stå stærkere i din kommunikation. det kan også være du er udfordret i forhold til at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen.

  Forløbet skræddersyes dine behov og udfordringer.

  Forløbet er på 6 eller 10 sessioner.

  Alle sessioner varer 1½ time og afholdes i udgangspunktet hos dig i din virksomhed. Alternativt mødes vi i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station.

 • Konfliktmægling & Mediation

  Til private og virksomheder:

  En mediation kan gennemføres som et mæglingsforløb, hvor I i et forløb på 3 eller 6 sessioner arbejder med at styrke og udvikle jeres relation og kommunikation.

  Det er relevant for jer, som er har en relation, som gerne helst skal bestå i fremtiden. Det gælder parhold, kolleger eller familierelationer.

  En mediation kan også gennemføres som et enkeltstående mæglingsmøde mellem 2 eller flere uenige parter, hvor der er behov for en neutral mægler til at finde gode og konkrete løsninger, som virker for alle parter.

  Mæglingen kan her bidrage med at få konkrete aftaler i hus eller finde nogle spilleregler for det kommende samarbejde

  Mange har glæde af at afsætte en ½ eller hel dag til at arbejde med konflikten og gerne et sted væk fra de vante omgivelser.

  Mæglingsmøder /mediation afholdes i lokaler hos KLUB, Linnésgade 25, Kbh. tæt på Nørreport station eller i naturskønne omgivelser i sommerhus i Nordsjælland.