• 1:1 Karrieresparring

  Min karrieresparring tager altid udgangspunkt i dit arbejdsliv. Det kan være samarbejdet med din chef udfordrer dig, du føler måske du er gået i stå i dit job eller du drømmer om at skifte branche. Eller måske har du brug for en peptalk inden en vigtig jobsamtale.

  Det kan også være, at du som leder har brug for sparring ifbm, hvordan du bedst tackler samarbejdet med dine medarbejdere.

  Alt hvad der handler om dig og dit arbejdsliv, kan være omdrejningspunkt for vores møde. Nogle gange skal der bare et enkelt møde til, andre gange tager det lidt længere tid.

  Vi aftaler, hvordan et forløb bedst kan skrues sammen, så du kommer ud på den anden side med styrke og klar bevidsthed om dine egne kompetencer og særlige talenter. Klar til at møde verden.

 • Workshops

  De kurser og workshops jeg tilbyder til større og mindre grupper er primært for mennesker, som vil videre i arbejdslivet, som står midt i en transition eller gerne vil arbejde med at blive en mere bevidst og nærværende udgave af sig selv.

  Følgende temaer er vigtige for mig at dele med andre:
  Det Gode Arbejdsliv,
  Employability og Karriereplanlægning, Tilbage efter Stress, Succes til Jobsamtalen, Personlig Udvikling med Enneagrammet, Effektiv Branding og Kommunikation på LinkedIn.

  Jeg laver typisk enten et temamøde/workshop på 3 timer eller hele kursusdage af 1-4 dages varighed.

 • 1:1 Coaching

  Vores arbejdsliv og private liv påvirker hinanden og derfor har vi ofte brug for at få styr på de udfordringer, vi oplever begge steder for at opleve mening og sammenhæng i vores liv.

  I et coachingforløb går vi dybere ind i det psykologiske perspektiv og ser på, hvilke motiver, følelser og tanker der ligger bag dine udfordringer. Det kan være dine private relationer, der driller dig, forholdet til dine kolleger eller du står overfor at skulle træffe en vigtig beslutning i dit liv eller noget helt andet.

  Hvor mange gange vi skal mødes vil afhænge af dit behov. Typisk vil 4-6-8 sessioner være fint til at opnå den klarhed, bevidsthed og handlekraft, der skal til for at gå styrket videre ud i livet.